Skip to the content
KoiaStyle Minna Ekmann

Minna Ekman

KoiaStyle

Minna Ekman er fra Finland og har drevet profesjonelt med skjønnhetspleie og velvære i 15 år.

Minna oppfordrer alle til å sette av litt tid til seg selv - hun tilbyr blant annet massasje, manikyr og pedikyr, gelénegler, vippeløft, farging og forming av bryn, samt hårfjerning. 

Les mer om behandlinger, åpningstider og priser på KoiaStyle

Manikyr KoiaStyle

Egentid for deg

Hverdagsluksus

Planlegg egentid og få litt luksus inn i hverdagen din. Hos KoiaStyle kan du senke skuldrene og lade batteriene med avslappende behandlinger.

Du kan også få utført skjønnhetspleie for ansikt og kropp, og få stelt negler.

 

Hodemassasje

Avslapping og påfyll

Pause i konferansen?

Kombiner konferanseoppholdet hos oss med en tid bare for deg selv, hvor du kan lade batteriene og slappe av i kropp og sinn. 

KoiaStyle tilbyr velværemassasje for nakke/skuldre, hender eller føtter, hode/ansikt, hode/nakke/rygg. Eller test ut energiterapimassasje for hele kroppen!

Hot Stone-massasje kan du også få hos KoiaStyle, som er en av de mest populære behandlingene. Behandlingen er basert på oppvarmede lavasteiner og naturlige varme oljer. 
Brudepar - hender med giftering

Før den store dagen

Brud & brudgom

Alle brudepar ønsker å føle seg vel på den store dagen! Legg inn litt tid til skjønnhet og velvære i rolige omgivelser hos KoiaStyle og få ned pulsen i bryllupsforberedelsene.

For eksempel en massasjepakke og minimanikyr til brudgommen og en skjønnhetspakke til bruden med manikyr/pedikyr, vipper/bryn og hårfjerning med skånsom sukkervoksing.

Ta kontakt med Minna hos KoiaStyle for et tilbud og behandlinger tilpasset dere. 

Følg gjerne KoiaStyle i sosiale medier på Facebook og Instagram.