DAGENS MIDDAG SOM TAKE AWAY ALLTID KR 169,-
Dagens middag - Lampeland Spiseri
Dagens middag som take away til kun kr 169,- hver dag!
Bestill på telefon 32 76 09 00
Alle retter på vår ordinære meny kan bestilles som take away!
Mandag 14. april
Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny
Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet
med surkål, ertestuing, stekt løk, kålstuing, tyttebær, brun saus og poteter
(melk, gluten (hvete))
Gratinert svinekam
med pasta, løk, gulrøtter og paprika. Brød og smør.
(melk, gluten, soya)
Tirsdag 15. april
Kylling Tikka Masala
med salatbuffet, Raita og ris
(melk)
Onsdag 16. april
Dampet Torsk
med brokkoli, gulrotstuing, stekte baconterninger og poteter
(fisk, melk, gluten(hvete)
Millionbiff (kjøttdeiggryte)
med sopp og løk. Grønnsaker, hjemmelaget potetmos og tyttebær.
(melk, soya, gluten(hvete))
Torsdag 17. april
Komle
med salt svinebog, eldhusrøkt gardspølse, rotmos, baconsmør og poteter
(melk, gluten (hvete, bygg). Gårdspøle kan inneholde spor av melk, selleri, sennep)
Hjemmelagt lasagne
med salatbuffet, brød og smør
(melk, egg, gluten(hvete). I brødet: sesam og gluten(flere))
Fredag 18. april
Stekt flesk og duppe
med rotmos, duppe-saus og poteter
(melk, gluten(hvete))
Kyllingfilét
med sauterte grønnsaker, soppsaus, poteter og salatbuffet
(melk, selleri)
Lørdag 19. april
Marinert og urtefylt lammelår
med ovnsbakte grønnsaker, poteter og kremet urtesaus
(melk, selleri)
Lørdagsbiff (okse indrefilet)
med sauterte grønnsaker, pommes frites/kokte poteter og peppersaus/bearnaise.
(melk, egg, selleri)
(*Flesberging, pensjonistrabatt, takeaway-pris og dagens middag rabattkort gjelder ikke lørdagsbiff)
Søndag 20. april
Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny
Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet
med surkål, ertestuing, stekt løk, kålstuing, tyttebær, brun saus og poteter
(melk, gluten (hvete))
Dampet laks
med agurksalat, gulrøtter, sandefjordsmør og poteter
(fisk, melk, gluten(bygg))
Kalkunfilét
med rotgrønnsaker, kremet urtesaus og poteter
(melk, selleri)