Skip to the content

Mandag 15. april

Husets karbonader

med stekt løk, grønnsaker, tyttebær, brun saus og poteter

(melk, gluten (hvete))

Kr 220,-

Tirsdag 16. april

Husets vårruller med kylling

med salatbuffet, ris og sweet chili saus

(melk, gluten(hvete))

kr 229,-

Onsdag 17. april

Ovnsbakt ishavsrøyefilet

med lun rømmesaus, agurksalat, dampede gulrøtter og poteter

(fisk, melk, gluten(hvete))

 

 

kr 229,-

Torsdag 18. april

Komle

med salt svinebog, eldhusrøkt gardspølse, rotmos, baconsmør og poteter

(melk, gluten (hvete, bygg))

Kr 235,-

Fredag 19. april

Stekt flesk og duppe

med rotmos, duppesaus og poteter

(melk, gluten(hvete))

Kr 235,-

Lørdag 20. april

Ovnstekt kyllingfilet

med salatbuffet, sauterte grønnsaker, rosé-peppersaus og panerte poteter

(melk, selleri, gluten(flere))

Kr 225,-

Lørdagsbiff

med sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter, eller pommes frites, peppersaus eller béarnaisesaus

(melk, egg, selleri)

(*Flesberging, pensjonistrabatt, take-away-pris og dagens middag rabattkort gjelder ikke Lørdagsbiff)

Kr 345,-*

Søndag 21. april

Helstekt svin ytrefilet

med grønnsaker, surkål, tyttebær, soppsaus og småpoteter med urter

(melk, gluten(hvete), selleri)

Kr 235,-

Dampet laks

med agurksalat, gulrøtter, sandefjordsmør og poteter

(fisk, melk)

Kr 239,-