Skip to the content

Mandag 10. juni

Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny

Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet

med surkål, ertestuing, brun saus, tyttebær og poteter

stekt løk og kålstuing

(melk, gluten (hvete))

1 stk kr 210,- 2 stk kr 235,- 3 stk kr 265,-

Tirsdag 11. juni

Kremet gryterett

med svinefilet og grønnsaker, salatbuffet, poteter eller ris

(melk, selleri)

kr 225,-

Onsdag 12. juni

Seifilet med løk

råkostsalat, gulrøtter, brunet smør og poteter

(fisk, gluten (hvete) melk)

 

 

kr 220,-

Torsdag 13. juni

Komle

med salt svinebog, eldhusrøkt gardspølse, rotmos, baconsmør og poteter

(melk, gluten (hvete, bygg))

kr 235,-

Fredag 14. juni

Stekt flesk og duppe

med rotmos, duppsaus og poteter

(melk, gluten (hvete))

kr 235,-

Lørdag 15. juni

Ovnstekt kyllingfilet

med salatbuffet, sauterte grønnsaker, soppsaus og panerte poteter

(melk, selleri, gluten (fler))

kr 225,-

Lørdagsbiff

med sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter, eller pommes frites, peppersaus eller béarnaisesaus

(melk, egg, selleri)

(*Flesberging, pensjonistrabatt, take-away-pris og dagens middag rabattkort gjelder ikke Lørdagsbiff)

kr 345,-*

Søndag 16. juni

Okstestek

med grønnsaker, fløtesaus og poteter

(melk, gluten (hvete)) 

kr 239,-

Dampet laks

med agurksalat, gulrøtter, sandefjordsmør og poteter

(fisk, melk)

kr 239,-