Skip to the content

Koldtbord

NOE FOR ENHVER SMAK

  • Varme hjemmelagde karbonader med løk (7)
  • Lampelands egen roastbeef med hjemmelaget remulade, sylteagurk og rødløk (1,3,4)
  • Sitron- og rosmarinmarinert kyllingfilet
  • Spekeskinke, tre typer spekepølse
  • Ovnsbakt laks med sesamfrø (4,11)
  • Kaldrøkt laks i skiver (4)
  • Halve egg med reker og majones toppet med frisk dill (2,3,10)
  • Frisk grønn salat med blomkål, agurk og rødløk 
  • Tomatsalat med soltørket tomat, løk og hvitløk
  • Hjemmelaget kremet potetsalat (3,7,10,12)
  • Brokkolisalat med bacon og rosiner (7)
  • Pasta- og bønnesalat med feta og vårløk (1,6)
  • Eggerøre (3)
  • Rømmedressing (3,7,10)
  • Majones (3,10)
  • Aioli (3,10,12)
  • Basolikumpesto (3,7,12, pinjekjerner)
  • Fetaost (7)
  • Oliven
  • Brød, foccacia , flatbrød (1)
  • Smør (7)

Koldtbord kan bestilles til min. 20 personer. 

Allergener
1
Gluten; 2 Skalldyr; 3 Egg; 4 Fisk; 5 Peanøtter; 6 Soya; 7 Melk; 8 Nøtter; 9 Selleri; 10 Sennep; 11 Sesamfrø; 12 Svoveldioksid og sulfitter; 13 Lupin; 14 Bløtdyr

Spekemat

RØMMEGRØT BESTILLES I TILLEGG

  • Assortert spekemat - spekeskine, fenalår, tre typer spekepølse
  • Brokkolisalat med bacon og rosiner (7)
  • Frisk grønn salat med blomkål, agurk og rødløk
  • Tomatsalat med soltørket tomat, løk og hvitløk
  • Fetaost( 7)
  • Oliven
  • Basilikumpesto (3,7,12, pinjekjerner)
  • Hjemmelaget kremet potetsalat (3,7,10,12)
  • Provensalsk potetsalat
  • Eggerøre (3)
  • Oppskjært frisk frukt
  • Rømme og tyttebærdressing
  • Brød, focaccia, flatbrød (1)
  • Smør (7)

Spekemat kan bestilles til min. 15 personer. 

Allergener
1
Gluten; 2 Skalldyr; 3 Egg; 4 Fisk; 5 Peanøtter; 6 Soya; 7 Melk; 8 Nøtter; 9 Selleri; 10 Sennep; 11 Sesamfrø; 12 Svoveldioksid og sulfitter; 13 Lupin; 14 Bløtdyr

Tapas

INSPIRASJON FRA NORGE OG SPANIA

  • Scampi marinert i chili, frisk ingefær og hvitløk (2)
  • Ostefylt røkelaksrullade på hjertesalat (4,7)
  • Urte- og sjallotløkmarinert roastbeef
  • Lune kyllingspyd i persille- og sitronmarinade
  • Lune hjemmelagde kjøttboller i hotellets tomatsaus (9)
  • Lune småpoteter med urter og flaksalt
  • Spekeskinke og sesongens spekepølse
  • Manchego - spansk fastost (3,7)
  • Brie med syltet aprikos (7,12)
  • Grønn asparges med pinjekjerner og parmesan, balsamic (3,7,12, pinjekjerner)
  • Pasta- og bønnesalat med feta og vårløk (1,6)
  • Salat med ruccola, tomat og mozzarella, olivenolje (7)
  • Ostefylte røde minipaprika (7)
  • Aioli (3,10,12)
  • Rød pesto (7,8)
  • Grønn pesto (3,7,12 pinjekjerner)
  • Sorte og grønne oliven
  • Foccacia (1)

Tapas kan bestilles til min. 15 personer. 

Allergener
1
Gluten; 2 Skalldyr; 3 Egg; 4 Fisk; 5 Peanøtter; 6 Soya; 7 Melk; 8 Nøtter; 9 Selleri; 10 Sennep; 11 Sesamfrø; 12 Svoveldioksid og sulfitter; 13 Lupin; 14 Bløtdyr

Vi leverer maten du ønsker å spise

Annen catering

 

  • Supper og gryteretter
  • Snitter og smørbrød
  • Påsmurt focaccia eller baguette
  • Dessert
  • Julemenyer
  • 2- eller 3-retters menyer

Levert på døren

Transport

 

Om du bor i Drammen, Kongsberg, Veggli eller andre områder i vår omegn, vi kjører maten hjem til deg, eller til ditt selskapslokale på forespørsel.