
Koldtbord
NOE FOR ENHVER SMAK
- Varme hjemmelagde karbonader med løk (7)
- Lampelands egen roastbeef med hjemmelaget remulade, sylteagurk og rødløk (1,3,4)
- Sitron- og rosmarinmarinert kyllingfilet
- Spekeskinke, tre typer spekepølse
- Ovnsbakt laks med sesamfrø (4,11)
- Kaldrøkt laks i skiver (4)
- Halve egg med reker og majones toppet med frisk dill (2,3,10)
- Frisk grønn salat med blomkål, agurk og rødløk
- Tomatsalat med soltørket tomat, løk og hvitløk
- Hjemmelaget kremet potetsalat (3,7,10,12)
- Brokkolisalat med bacon og rosiner (7)
- Pasta- og bønnesalat med feta og vårløk (1,6)
- Eggerøre (3)
- Rømmedressing (3,7,10)
- Majones (3,10)
- Aioli (3,10,12)
- Basolikumpesto (3,7,12, pinjekjerner)
- Fetaost (7)
- Oliven
- Brød, foccacia , flatbrød (1)
- Smør (7)
Koldtbord kan bestilles til min. 20 personer.
Allergener
1 Gluten; 2 Skalldyr; 3 Egg; 4 Fisk; 5 Peanøtter; 6 Soya; 7 Melk; 8 Nøtter; 9 Selleri; 10 Sennep; 11 Sesamfrø; 12 Svoveldioksid og sulfitter; 13 Lupin; 14 Bløtdyr

Spekemat
RØMMEGRØT BESTILLES I TILLEGG
- Assortert spekemat - spekeskine, fenalår, tre typer spekepølse
- Brokkolisalat med bacon og rosiner (7)
- Frisk grønn salat med blomkål, agurk og rødløk
- Tomatsalat med soltørket tomat, løk og hvitløk
- Fetaost( 7)
- Oliven
- Basilikumpesto (3,7,12, pinjekjerner)
- Hjemmelaget kremet potetsalat (3,7,10,12)
- Provensalsk potetsalat
- Eggerøre (3)
- Oppskjært frisk frukt
- Rømme og tyttebærdressing
- Brød, focaccia, flatbrød (1)
- Smør (7)
Spekemat kan bestilles til min. 15 personer.
Allergener
1 Gluten; 2 Skalldyr; 3 Egg; 4 Fisk; 5 Peanøtter; 6 Soya; 7 Melk; 8 Nøtter; 9 Selleri; 10 Sennep; 11 Sesamfrø; 12 Svoveldioksid og sulfitter; 13 Lupin; 14 Bløtdyr

Tapas
INSPIRASJON FRA NORGE OG SPANIA
- Scampi marinert i chili, frisk ingefær og hvitløk (2)
- Ostefylt røkelaksrullade på hjertesalat (4,7)
- Urte- og sjallotløkmarinert roastbeef
- Lune kyllingspyd i persille- og sitronmarinade
- Lune hjemmelagde kjøttboller i hotellets tomatsaus (9)
- Lune småpoteter med urter og flaksalt
- Spekeskinke og sesongens spekepølse
- Manchego - spansk fastost (3,7)
- Brie med syltet aprikos (7,12)
- Grønn asparges med pinjekjerner og parmesan, balsamic (3,7,12, pinjekjerner)
- Pasta- og bønnesalat med feta og vårløk (1,6)
- Salat med ruccola, tomat og mozzarella, olivenolje (7)
- Ostefylte røde minipaprika (7)
- Aioli (3,10,12)
- Rød pesto (7,8)
- Grønn pesto (3,7,12 pinjekjerner)
- Sorte og grønne oliven
- Foccacia (1)
Tapas kan bestilles til min. 15 personer.
Allergener
1 Gluten; 2 Skalldyr; 3 Egg; 4 Fisk; 5 Peanøtter; 6 Soya; 7 Melk; 8 Nøtter; 9 Selleri; 10 Sennep; 11 Sesamfrø; 12 Svoveldioksid og sulfitter; 13 Lupin; 14 Bløtdyr