I hotellets à la carte-restaurant finnes en variert meny med både lunsj- og middagsretter.
Menyen er basert på sesongens råvarer og vi anbefaler gjerne viner tilpasset rettene.
Bord og meny må forhåndsbestilles på telefon 32 76 09 00.
Forretter
Gresskarsuppe
med ingefær, chili og kokos. Toppet med ristede gresskarkjerner og korianderolje
Allergener: -
Ørretconfit
med pepperrotkrem og granateple
Allergener: fisk, melk
Hovedretter
Til alle retter kan man velge mellom kokte poteter, små urtepoteter eller pommes frites
Hjortefilet
med pastinakkpuré, glasert gulrot, aspargesbønner og kremet kantarellsaus
Allergener: melk
Indrefilet av okse
med honningglaserte rotgrønnsaker, fritert sjalottløk og peppersaus
Velg mellom peppersaus // kremet soppsaus // béarnaisesaus
Béarnaisesausen er kaldrørt og serveres lun
Allergener: melk
Allergener saus: melk // melk //egg, sulfitt
Hjemmelaget fylt schnitzel
med dampet gulrot, grønne erter, sitron og kapers og smør
Allergener: soya, melk, gluten (hvete), egg
Panert torskeloin
med gulrot og purre, sellerirotpuré og eggesmør med paprika og dill
Allergener: fisk, melk, selleri, egg, gluten (hvete)
Stekt laks
med gulrot, agurksalat og hollandaisesaus med sennep og dill
Allergener: fisk, egg, gluten (hvete), sennep
Tagliatelle
med kremet urtesaus, cherrytomater og ruccola
Velg mellom kyllingfilet eller vegetarisk falafel
Allergener: egg, gluten (hvete), melk, pinjekjerner
I falafel: gluten (hvete), selleri
Kyllingwok
med kyllingfilet, friske grønnsaker, eggnudler og hjemmelaget woksaus
Allergener: bløtdyr, egg, gluten (hvete), melk, soya
Burgere
Lampelands beste beef burger
på smørstekt landbrød.
Serveres med chilimajones, ost og bacon, pommes frites
Allergener: egg, melk, gluten (fler), nøtter, soya
Hjemmelaget viltburger
på smørstekt landbrød
Serveres med hjemmelaget dressing, stekt bacon og sopp, stekte poteter
Allergener: melk, gluten (fler), fisk, nøtter, sesamfrø, sennep, soya
Desserter
Hjemmelaget karamellpudding
med Hildes himmelske karamellsaus og krem
Allergener: egg, melk
Fransk eplestang
med vaniljekrem, aprikosglasur og ferskostkrem
Allergener: melk, gluten (hvete)
Kaffe panna cotta
med bakte plommer fra Lyngdal og honningristet nøttemiks
Allergener: melk, nøtter (pekan og hasselnøtt)
Småretter
Karbonadesmørbrød
med løk eller egg
Allergener: melk, gluten (fler)
Blings
med brie, bacon og ripsgele
Allergener: melk, gluten (fler)
Rekesmørbrød
med majones og egg
Allergener: egg, gluten (hvete), sennep, skalldyr
Omelett
med ost og skinke. Serveres med frisk salat og brød
Allergener: egg, melk, gluten (hvete)
Bruschetta
med mozarella, cherrytomater og hjemmelaget pesto
Allergener: gluten (fler), melk, pinjekjerner
Cæsarsalat
med kylling, krutonger og revet parmesan
Allergener: egg, melk, gluten (fler), fisk, soya, sennep, sulfitt
Hjemmelaget pai
med spinat, fetaost og cherrytomat. Velg mellom spekeskinke eller røkelaks.
Serveres med ramsløksrømme og salat
Allergener: egg, melk, gluten (hvete), evt. fisk
Lampeland-sandwich
3 etasjer med kylling, aioli, bacon og fries
Allergener: egg, melk, gluten (hvete)