Skip to the content

Mandag 5. desember

Husets karbonader

med stekt løk, grønnsaker, tyttebær, brun saus og poteter

Kr 199,-

Tirsdag 6. desember

Ovnsbakt kyllingfilet

med grønnsaker, kremet urtesaus og grov potetmos

Kr 205,-

Onsdag 7. desember

Dampet torskefilet

med gulrotstuing, brokkoli, purresmør og poteter

Kr 210,-

Torsdag 8. desember

Komle

med salt svinebog, eldhusrøkt gardspølse, rotmos, baconsmør og poteter

Kr 215,-

Fredag 9. desember

Kremet viltgryte

med salatbuffet, grønnsaker, tyttebær og poteter

kr 209,-

Lørdag 10. desember

Kjøttboller

med grønnsaker, tyttebær, fløtesaus og poteter

Kr 199,-

Søndag 11. desember

Juletallerken

med ribbe, medisterkaker, julepølse, surkål, rødkål, svisker, tyttebær, brun saus og poteter

Kr 295,-

Dampet laks

med agurksalat, kokte gulrøtter, sandefjordsmør og poteter

Kr 215,-