Skip to the content

Mandag 13. oktober

Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny

Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet

med surkål, ertestuing, kålstuing, stekt løk, tyttebær, brun saus og poteter

(melk, gluten (hvete))

1 stk kr 220,- 2 stk kr 245,- 3 stk kr 275,-

Tirsdag 14. oktober

Langtidsstekt Svinenakke

med surkål, kokte grønnsaker, tyttebær, brun saus og poteter

(melk, selleri, gluten (hvete))

Kr 249,-

Onsdag 15. oktober

Hjemmelagde Lakseboller

med kokte grønnsaker, hvit estragonsaus og poteter

(fisk, melk, gluten(hvete))

kr 245,-

Torsdag 16. oktober

Komle

med salt svinebog, eldhusrøkt gardspølse, rotmos, baconsmør og poteter

(melk, gluten (hvete, bygg). Gardspøle kan inneholde spor av melk, selleri, sennep)

kr 255,-

Fredag 17. oktober

Stekt flesk og duppe

med rotmos, duppe-saus og poteter

(melk, gluten (hvete))

kr 255,-

Lørdag 18. oktober

Bestemors hjemmelagde Oksekarbonader

med ertestuing, kålstuing, tyttebær, stekt løk, brun saus og poteter

(Melk, gluten(hvete))

 

kr 259,-

Lørdagsbiff*

Indrefilet av okse med sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter eller pommes frites. Peppersaus eller bearnaise

(melk, egg, selleri)

 

* Flesberging - og dagens middag rabatter gjelder ikke lørdagsbiff!

kr 385,-

Søndag 19. oktober

Urtestekt Kalkunfilet

med ovnsbakte rotgrønnsaker, dampet brokkoli, kremet urtesaus, dampet småpoteter med urter og flaksalt

(melk, selleri)

kr 255,-

Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny

Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet

med surkål, ertestuing, kålstuing, stekt løk, tyttebær, brun saus og poteter

(melk, gluten (hvete))

1 stk kr 220,- 2 stk kr 245,- 3 stk kr 275,-