Skip to the content

Mandag 15. september

Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny

Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet

med surkål, ertestuing, stekt løk, kålstuing, tyttebær, brun saus og poteter

(melk, gluten (hvete))

1 stk kr 220,- 2 stk kr 245,- 3 stk kr 275,-

Tirsdag 16. september

Marinert svinenakke, polsk vis

med sopp og løk. Kremet salat med kinakål, dill og mais. Serveres med grov potetmos

(melk, selleri, gluten(hvete))

Kr 245,-

Onsdag 17. september

Stekt sei

med løk, råkostsalat, brunet smør og poteter

(fisk, gluten(hvete))

kr 245,-

Torsdag 18. september

Komle

med salt svinebog, eldhusrøkt gardspølse, rotmos, baconsmør og poteter

(melk, gluten (hvete, bygg). Gardspøle kan inneholde spor av melk, selleri, sennep)

kr 255,-

Fredag 19. desember

Stekt flesk og duppe

med rotmos, duppe-saus og poteter

(melk, gluten(hvete))

kr 245,-

Lørdag 20. september

Husets moussaka

med salatbuffet, brød, smør og tzaziki

(melk, gluten(hvete). I brødet: sesamog gluten(flere). I smør: melk))

kr 245,-

Lørdagsbiff

Indrefilet av okse med sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter eller pommes frites. Peppersaus eller bearnaise.

(melk, egg, selleri)

 

* Flesberging - og dagens middag rabatter gjelder ikke lørdagsbiff!

kr 385,-

Søndag 21. september

Urtestekt kalkunfilet

med kremet urtesaus, rotgrønnsaker, brokkoli og poteter

(melk, selleri)

kr 255,-

Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny

Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet

med surkål, ertestuing, stekt løk, kålstuing, tyttebær, brun saus og poteter

(melk, gluten (hvete))

1 stk kr 220,- 2 stk kr 245,- 3 stk kr 275,-

Laks

med agurksalat, kokte gulrøtter, sandefjordsmør og poteter

(fisk, melk, gluten(bygg))

kr 249,-