DAGENS MIDDAG SOM TAKE AWAY ALLTID KR 169,-
Dagens middag - Lampeland Spiseri
Dagens middag som take away til kun kr 169,- hver dag!
Bestill på telefon 32 76 09 00
Alle retter på vår ordinære meny kan bestilles som take away!
Mandag 1. september
Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny
Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet
med surkål, ertestuing, stekt løk, kålstuing, tyttebær, brun saus og poteter
(melk, gluten (hvete))
Tirsdag 2. september
Stekte kjøttpølser
med surkål, ertestuing, stekt løk, poteter, brun saus og tyttebærsyltetøy
(melk, gluten(hvete))
Onsdag 3. september
Lettsaltet Uer
med gulrotstappe, poteter og urtesmør
(fisk, melk, soya)
Rømmegrøt
med smør, sukker, kanel og ett glass med saft
(melk, gluten(hvete))
Torsdag 4. september
Komle
med salt svinebog, eldhusrøkt gardspølse, rotmos, baconsmør og poteter
(melk, gluten (hvete, bygg). Gardspøle kan inneholde spor av melk, selleri, sennep)
Roastbeef-tallerken
med rødløk, sylteagurk, salat, bearnaisesaus og pommes frites
(sulfitt, egg)
Fredag 5. desember
Stekt flesk og duppe
med rotmos, duppe-saus og poteter
(melk, gluten(hvete))
Dagens thai-rett
Informasjon kommer!
Lørdag 6. september
Husets makaronigrateng
med røkt skinke, salat og tzatziki
(melk, gluten(hvete), egg)
Husets kjøttkaker, karbonader og medisterkaker fra 1-2-3 meny
Forsyn deg med 1, 2 eller 3 kjøttkaker, karbonader eller medisterkaker med tilbehør fra buffet;
surkål, ertestuing, stekt løk, kålstuing, tyttebær, brun saus og poteter
(melk, gluten (hvete))
Lørdagsbiff
Indrefilet av okse med sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter eller pommes frites. Peppersaus eller bearnaise.
(melk, egg, selleri)
* Flesberging - og dagens middag rabatter gjelder ikke lørdagsbiff!
Søndag .24 august
Oksestek
med grønnsaker, fløtesaus, tyttebæ og poteter
(melk, gluten(hvete))
Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny
Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet
med surkål, ertestuing, stekt løk, kålstuing, tyttebær, brun saus og poteter
(melk, gluten (hvete))
Laks
med agurksalat, kokte gulrøtter, sandefjordsmør og poteter
(fisk, melk, gluten(bygg))