Skip to the content

Mandag 20. oktober

Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny

Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet

med surkål, ertestuing, kålstuing, stekt løk, tyttebær, brun saus og poteter

(melk, gluten (hvete))

1 stk kr 220,- 2 stk kr 245,- 3 stk kr 275,-

Tirsdag 21. oktober

Ovnsbakt svinekam

med fløtesaus og potet

(melk, gluten (hvete))

Kr 249,-

Onsdag 22. oktober

Gratinert form

med steinbit og grønnsaker. Salatbuffet, purre-smør og poteter

(fisk, melk)

kr 245,-

Torsdag 23. oktober

Komle

med salt svinebog, eldhusrøkt gardspølse, rotmos, baconsmør og poteter

(melk, gluten (hvete, bygg). Gardspøle kan inneholde spor av melk, selleri, sennep)

kr 255,-

Fredag 24. oktober

Stekt flesk og duppe

med rotmos, duppe-saus og poteter

(melk, gluten (hvete))

kr 255,-

Lørdag 25. oktober

Biff Stroganoff

med salatbuffet, sylteagurk, rødbeter og potetmos

(melk + salatbuffet)

 

kr 255,-

Lørdagsbiff*

Indrefilet av okse med sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter eller pommes frites. Peppersaus eller bearnaise

(melk, egg, selleri)

 

* Flesberging - og dagens middag rabatter gjelder ikke lørdagsbiff!

kr 385,-

Søndag 26. oktober

Bresert Kalvestek

med kokte grønnsaker, tyttebær, fløtesaus og kokte poteter

(melk, gluten (hvete))

kr 265,-

Kremet viltgryte (hjort)

med med sopp, løk, bacon og gulrot. Grønnsaker, tyttebær og kokte poteter

(melk)

kr 255,-

Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny

Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet

med surkål, ertestuing, kålstuing, stekt løk, tyttebær, brun saus og poteter

(melk, gluten (hvete))

1 stk kr 220,- 2 stk kr 245,- 3 stk kr 275,-

Laks

med agurksalat, gulrøtter, sandefjordsmør og poteter

(fisk, melk, gluten(bygg))

kr 255,-