I hotellets à la carte-restaurant finnes en variert meny med både lunsj- og middagsretter.
Menyen er basert på sesongens råvarer og vi anbefaler gjerne viner tilpasset rettene.
Bord og meny må forhåndsbestilles på telefon 32 76 09 00.
Forretter
Philadelfiafylt røkelaksrullade
på friske salater med urtevinagrette og focaccia
Allergener: fisk, melk, sulfitt, gluten (hvete)
Varmrøkt hjort
med tyttebær- og brunostrømme toppet med ristede hasselnøtter. Flatbrød fra Uvdalsleiven.
Allergener: gluten (fler), melk, hasselnøtter
Hovedretter
Til alle retter kan man velge mellom kokte poteter, små urtepoteter eller pommes frites
Hjortefilet
med jordskokkpuré, stekte rotgrønnsaker, rognebærgelé og portvinssaus
Allergener: melk, sulfitt
Indrefilet av okse
med sauterte grønnsaker, blomkålpuré og syltet rødløk. Velg mellom peppersaus // kremet soppsaus // béarnaisesaus
Béarnaisesausen er kaldrørt og serveres lun
Allergener: melk, sulfitt // melk //egg
Hjemmelaget fylt schnitzel
med dampet gulrot, grønne erter, sitron og kapers og smør
Allergener: soya, melk, gluten (hvete), egg
Dampet torsk
med søtpotetpuré, sauterte grønnsaker og Chorizosmør
Allergener: fisk, melk
Stekt laks
med gulrot, agurksalat og hollandaisesaus med sennep og dill
Allergener: fisk, egg, gluten (hvete), sennep
Tagliatelle
med kremet urtesaus, cherrytomater og ruccola
Velg mellom kyllingfilet eller vegetarisk falafel
Allergener: egg, gluten (hvete), melk, pinjekjerner
I falafel: gluten (hvete), selleri
Kyllingwok
med kyllingfilet, friske grønnsaker, eggnudler og hjemmelaget woksaus
Allergener: bløtdyr, egg, gluten (hvete), melk, soya
Burgere
Hjemmelaget viltburger
på smørstekt landbrød
Serveres med hjemmelaget dressing, stekt bacon og sopp, stekte poteter
Allergener: melk, gluten (fler), fisk, nøtter, sesamfrø, sennep, soya
Lampelands beste beef burger
på smørstekt landbrød.
Serveres med chilimajones, ost og bacon, pommes frites
Allergener: egg, melk, gluten (fler), nøtter, soya
Pulled pork
på hamburgerbrød.
Serveres med coleslaw, hjemmelaget BBQ-saus og pommes frites
Allergener: egg, melk, gluten (hvete), soya
Desserter
Hjemmelaget karamellpudding
med Hildes himmelske karamellsaus og krem
Allergener: egg, melk
Sitronterte i glass
med brent marengs og bringebærcoulis
Allergener: egg, melk, gluten (hvete)
Sjokoladefondant
med hjemmelaget bringebærsorbet og mangocoulis
Allergener: egg, melk, gluten (hvete)
Småretter
Karbonadesmørbrød
med løk eller egg
Allergener: melk, gluten (fler)
Blings
med brie, bacon og ripsgele
Allergener: melk, gluten (fler)
Rekesmørbrød
med majones og egg
Allergener: egg, gluten (hvete), sennep, skalldyr
Omelett
med ost og skinke. Serveres med frisk salat og brød
Allergener: egg, melk, gluten (hvete)
Bruschetta
med mozarella, cherrytomater og hjemmelaget pesto
Allergener: gluten (fler), melk, pinjekjerner
Cæsarsalat
med kylling, krutonger og revet parmesan
Allergener: egg, melk, gluten (fler), fisk, soya, sennep, sulfitt
Hjemmelaget pai
med spinat, fetaost og cherrytomat. Velg mellom spekeskinke eller røkelaks.
Serveres med ramsløksrømme og salat
Allergener: egg, melk, gluten (hvete), evt. fisk
Lampeland-sandwich
3 etasjer med kylling, aioli, bacon og fries
Allergener: egg, melk, gluten (hvete)
Stjerneskudd
Panert rødspette, reker, asparges og hjemmelaget remulade på landbrød
Serveres med hjemmelaget dressing, bacon og stekt sopp
Allergener: fisk, skalldyr, gluten (fler), egg, sennep