I hotellets à la carte-restaurant finnes en variert meny med både lunsj- og middagsretter.
Menyen er basert på sesongens råvarer og vi anbefaler gjerne viner tilpasset rettene.
Bord og meny må forhåndsbestilles på telefon 32 76 09 00.
Forretter
Bruschetta
med cherrytomater, gremolata, spekeskinke og kremost
Allergener: melk, gluten (fler), sesam
Husets varmrøkt laks
med asparges, rugchips og sitronhollandaise tilsmakt sennep og dill
Allergener: gluten (fler), egg, fisk, sennep
Hovedretter
Til alle retter kan man velge mellom kokte poteter, små urtepoteter eller pommes frites
Hjortefilet
med pastinakkpuré, dampet blomkål og brokkoli, kremet viltsaus
Allergener: melk
Indrefilet av okse
med søtpotetpuré, stekt blomål og smørdampet asparges
Velg mellom peppersaus // kremet soppsaus // béarnaisesaus
Béarnaisesausen er kaldrørt og serveres lun
Allergener: melk
Allergener saus: melk // melk //egg
Hjemmelaget fylt schnitzel
med dampet gulrot, grønne erter, sitron og kapers og smør
Allergener: soya, melk, gluten (hvete), egg
Dampet torsk
med søtpotetpuré, sauterte grønnsaker og Chorizosmør
Allergener: fisk, melk
Stekt laks
med gulrot, agurksalat og hollandaisesaus med sennep og dill
Allergener: fisk, egg, gluten (hvete), sennep
Tagliatelle
med kremet urtesaus, cherrytomater og ruccola
Velg mellom kyllingfilet eller vegetarisk falafel
Allergener: egg, gluten (hvete), melk, pinjekjerner
I falafel: gluten (hvete), selleri
Kyllingwok
med kyllingfilet, friske grønnsaker, eggnudler og hjemmelaget woksaus
Allergener: bløtdyr, egg, gluten (hvete), melk, soya
Burgere
Lampelands beste beef burger
på smørstekt landbrød.
Serveres med chilimajones, ost og bacon, pommes frites
Allergener: egg, melk, gluten (fler), nøtter, soya
Hjemmelaget viltburger
på smørstekt landbrød
Serveres med hjemmelaget dressing, stekt bacon og sopp, stekte poteter
Allergener: melk, gluten (fler), fisk, nøtter, sesamfrø, sennep, soya
Pulled pork
på hamburgerbrød.
Serveres med coleslaw, hjemmelaget BBQ-saus og pommes frites
Allergener: egg, melk, gluten (hvete), soya
Desserter
Hjemmelaget karamellpudding
med Hildes himmelske karamellsaus og krem
Allergener: egg, melk
Mini-pavlova
med sitronkrem, pisket krem og friske bær
Allergener: egg, melk
Crème brûlée
med espressokrem og friske bær
Allergener: egg, melk
Småretter
Karbonadesmørbrød
med løk eller egg
Allergener: melk, gluten (fler)
Blings
med brie, bacon og ripsgele
Allergener: melk, gluten (fler)
Rekesmørbrød
med majones og egg
Allergener: egg, gluten (hvete), sennep, skalldyr
Omelett
med ost og skinke. Serveres med frisk salat og brød
Allergener: egg, melk, gluten (hvete)
Bruschetta
med mozarella, cherrytomater og hjemmelaget pesto
Allergener: gluten (fler), melk, pinjekjerner
Cæsarsalat
med kylling, krutonger og revet parmesan
Allergener: egg, melk, gluten (fler), fisk, soya, sennep, sulfitt
Hjemmelaget pai
med spinat, fetaost og cherrytomat. Velg mellom spekeskinke eller røkelaks.
Serveres med ramsløksrømme og salat
Allergener: egg, melk, gluten (hvete), evt. fisk
Lampeland-sandwich
3 etasjer med kylling, aioli, bacon og fries
Allergener: egg, melk, gluten (hvete)
Stjerneskudd
Panert rødspette, reker, asparges og hjemmelaget remulade på landbrød
Serveres med hjemmelaget dressing, bacon og stekt sopp
Allergener: fisk, skalldyr, gluten (fler), egg, sennep