I hotellets à la carte-restaurant finnes en variert meny med både lunsj- og middagsretter.
Menyen er basert på sesongens råvarer og vi anbefaler gjerne viner tilpasset rettene.
Bord og meny må forhåndsbestilles på telefon 32 76 09 00.
Forretter
Frisk, grønn asparges
med spekeskinke og hjemmelaget hollandaise med sennep og dill
Allergener: egg, sennep
Lampelands varmrøkte laks
med pepperrotkrem, tomat- og paprikavinaigrette
Allergener: fisk, melk
Hovedretter
Til alle retter kan man velge mellom kokte poteter, små urtepoteter eller pommes frites
Hjortefilet
med pastinakkpuré, ovnsbakte rogrønnsakter og portvinsaus
Allergener: melk, selleri
Indrefilet av okse
med sauterte sommergrønnsaker og gulrotpuré
Velg mellom peppersaus // kremet soppsaus // béarnaisesaus
Béarnaisesausen er kaldrørt og serveres lun
Allergener: melk
Allergener saus: melk // melk //egg, sulfitt
Hjemmelaget fylt schnitzel
med dampet gulrot, grønne erter, sitron og kapers og smør
Allergener: soya, melk, gluten (hvete), egg
Panert torskeloin
med sauterte grønne grønnsaker, sellerirotpuré og eggesmør med paprika og dill
Allergener: fisk, melk, selleri, egg, gluten (hvete)
Stekt laks
med gulrot, agurksalat og hollandaisesaus med sennep og dill
Allergener: fisk, egg, sennep
Tagliatelle
med kremet urtesaus, cherrytomater og ruccola
Velg mellom kyllingfilet eller vegetarisk falafel
Allergener: egg, gluten (hvete), melk, pinjekjerner
I falafel: gluten (hvete), selleri
Kyllingwok
med kyllingfilet, friske grønnsaker, eggnudler og hjemmelaget woksaus
Allergener: bløtdyr, egg, gluten (hvete), melk, soya
Burgere
Lampelands beste beef burger
på smørstekt landbrød.
Serveres med chilimajones, ost og bacon, pommes frites
Allergener: egg, melk, gluten (fler), nøtter, soya
Hjemmelaget viltburger
på smørstekt landbrød
Serveres med hjemmelaget dressing, stekt bacon og sopp, stekte poteter
Allergener: melk, gluten (fler), fisk, nøtter, sesamfrø, sennep, soya
Desserter
Hjemmelaget karamellpudding
med Hildes himmelske karamellsaus og krem
Allergener: egg, melk
Sjokoladefondant
med is og bær
Allergener: melk, egg, gluten (hvete)
Crème brûlée
med friske bær og kaffekrem
Allergener: melk, egg
Småretter
Karbonadesmørbrød
med løk eller egg
Allergener: melk, gluten (fler)
Blings
med brie, bacon og ripsgele
Allergener: melk, gluten (fler)
Rekesmørbrød
med majones og egg
Allergener: egg, gluten (hvete), sennep, skalldyr
Omelett
med ost og skinke. Serveres med frisk salat og brød
Allergener: egg, melk, gluten (hvete)
Bruschetta
med mozarella, cherrytomater og hjemmelaget pesto
Allergener: gluten (fler), melk, pinjekjerner
Cæsarsalat
med kylling, krutonger og revet parmesan
Allergener: egg, melk, gluten (fler), fisk, soya, sennep, sulfitt
Hjemmelaget pai
med spinat, fetaost og cherrytomat. Velg mellom spekeskinke eller røkelaks.
Serveres med ramsløksrømme og salat
Allergener: egg, melk, gluten (hvete), evt. fisk
Lampeland-sandwich
3 etasjer med kylling, aioli, bacon og fries
Allergener: egg, melk, gluten (hvete)