Skip to the content

I hotellets à la carte-restaurant finnes en variert meny med både lunsj- og middagsretter.
Menyen er basert på sesongens råvarer og vi anbefaler gjerne viner tilpasset rettene. 

Bord og meny må forhåndsbestilles på telefon 32 76 09 00

Forretter

Øivinds kremede fiskesuppe

med grønnsaker à la julienne

Allergener: fisk, melk

kr 165,-

Røkelaksrullade

med urteolje og friske salater

Allergener: fisk, melk

kr 175,-

Hovedretter

Til alle retter kan man velge mellom kokte poteter, små urtepoteter eller pommes frites

Hjortefilet

med pastinakkpuré, rotgrønnsakter med rosenkål, portvinsaus

Allergener: melk (i pastinakkpuréen), selleri

kr 475,-

Indrefilet av okse

med lettstekte grønnsaker, søtpotetpuré og syltet rødløk
Velg mellom peppersaus //  kremet soppsaus // béarnaisesaus
Béarnaisesausen er kaldrørt og serveres lun

Allergener: melk (i søtpotetpuréen)
Allergener saus: melk // melk //egg, sulfitt

kr 465,-

Hjemmelaget fylt schnitzel

med dampet gulrot, grønne erter, sitron og kapers og smør

Allergener: soya, melk, gluten (hvete), egg

kr 365,-

Ovnsbakt torskerygg

med jordskokkpuré, lettstekte grønne grønnsaker og hvitløk- og chilismør

Allergener: fisk, melk

kr 415,-

Stekt laks

med gulrot, agurksalat og hollandaisesaus med sennep og dill

Allergener: fisk, egg, sennep

kr 395,-

Tagliatelle

med kremet urtesaus, cherrytomater og ruccola
Velg mellom kyllingfilet eller vegetarisk falafel

Allergener: egg, gluten (hvete), melk, pinjekjerner
I falafel: gluten (hvete), selleri

kr 285,-

Kyllingwok

med kyllingfilet, friske grønnsaker, eggnudler og hjemmelaget woksaus

Allergener: bløtdyr, egg, gluten (hvete), melk, soya

kr 325,-

Burgere

Lampelands beste beef burger

på smørstekt landbrød. 
Serveres med chilimajones, ost og bacon, pommes frites

Allergener: egg, melk, gluten (fler), nøtter, soya

kr 295,-

Hjemmelaget viltburger

på smørstekt landbrød
Serveres med hjemmelaget dressing, stekt bacon og sopp, stekte poteter

Allergener: melk, gluten (fler), fisk, nøtter, sesamfrø, sennep, soya

kr 285,-

Desserter

Hjemmelaget karamellpudding

med Hildes himmelske karamellsaus og krem

Allergener: egg, melk

kr 155,-

Fransk lun epleterte

med hjemmelaget kryddersirup og vaniljeis

Allergener: melk, gluten (hvete)

kr 165,-

Crème brûlée

med friske bær og kaffekrem

Allergener: melk, egg

kr 169,-

Småretter

Karbonadesmørbrød

med løk eller egg

Allergener: melk, gluten (fler)

kr 165,-

Blings

med brie, bacon og ripsgele

Allergener: melk, gluten (fler)

kr 199,-

Rekesmørbrød

med majones og egg

Allergener: egg, gluten (hvete), sennep, skalldyr

kr 205,-

Omelett

med ost og skinke. Serveres med frisk salat og brød

Allergener: egg, melk, gluten (hvete)

kr 225,-

Bruschetta

med mozarella, cherrytomater og hjemmelaget pesto

Allergener: gluten (fler), melk, pinjekjerner

kr 235,-

Cæsarsalat

med kylling, krutonger og revet parmesan

Allergener: egg, melk, gluten (fler), fisk, soya, sennep, sulfitt

kr 239,-

Hjemmelaget pai

med spinat, fetaost og cherrytomat. Velg mellom spekeskinke eller røkelaks.
Serveres med ramsløksrømme og salat

Allergener: egg, melk, gluten (hvete), evt. fisk

kr 239,-

Lampeland-sandwich

3 etasjer med kylling, aioli, bacon og fries

Allergener: egg, melk, gluten (hvete)

kr 265,-