I hotellets à la carte-restaurant finnes en variert meny med både lunsj- og middagsretter.
Menyen er basert på sesongens råvarer og vi anbefaler gjerne viner tilpasset rettene.
Bord og meny må forhåndsbestilles på telefon 32 76 09 00.
Forretter
Øivinds kremede fiskesuppe
med grønnsaker à la julienne
Allergener: fisk, melk
Røkelaksrullade
med urteolje og friske salater
Allergener: fisk, melk
Hovedretter
Til alle retter kan man velge mellom kokte poteter, små urtepoteter eller pommes frites
Hjortefilet
med pastinakkpuré, rotgrønnsakter med rosenkål, portvinsaus
Allergener: melk (i pastinakkpuréen), selleri
Indrefilet av okse
med lettstekte grønnsaker, søtpotetpuré og syltet rødløk
Velg mellom peppersaus // kremet soppsaus // béarnaisesaus
Béarnaisesausen er kaldrørt og serveres lun
Allergener: melk (i søtpotetpuréen)
Allergener saus: melk // melk //egg, sulfitt
Hjemmelaget fylt schnitzel
med dampet gulrot, grønne erter, sitron og kapers og smør
Allergener: soya, melk, gluten (hvete), egg
Ovnsbakt torskerygg
med jordskokkpuré, lettstekte grønne grønnsaker og hvitløk- og chilismør
Allergener: fisk, melk
Stekt laks
med gulrot, agurksalat og hollandaisesaus med sennep og dill
Allergener: fisk, egg, sennep
Tagliatelle
med kremet urtesaus, cherrytomater og ruccola
Velg mellom kyllingfilet eller vegetarisk falafel
Allergener: egg, gluten (hvete), melk, pinjekjerner
I falafel: gluten (hvete), selleri
Kyllingwok
med kyllingfilet, friske grønnsaker, eggnudler og hjemmelaget woksaus
Allergener: bløtdyr, egg, gluten (hvete), melk, soya
Burgere
Lampelands beste beef burger
på smørstekt landbrød.
Serveres med chilimajones, ost og bacon, pommes frites
Allergener: egg, melk, gluten (fler), nøtter, soya
Hjemmelaget viltburger
på smørstekt landbrød
Serveres med hjemmelaget dressing, stekt bacon og sopp, stekte poteter
Allergener: melk, gluten (fler), fisk, nøtter, sesamfrø, sennep, soya
Desserter
Hjemmelaget karamellpudding
med Hildes himmelske karamellsaus og krem
Allergener: egg, melk
Fransk lun epleterte
med hjemmelaget kryddersirup og vaniljeis
Allergener: melk, gluten (hvete)
Crème brûlée
med friske bær og kaffekrem
Allergener: melk, egg
Småretter
Karbonadesmørbrød
med løk eller egg
Allergener: melk, gluten (fler)
Blings
med brie, bacon og ripsgele
Allergener: melk, gluten (fler)
Rekesmørbrød
med majones og egg
Allergener: egg, gluten (hvete), sennep, skalldyr
Omelett
med ost og skinke. Serveres med frisk salat og brød
Allergener: egg, melk, gluten (hvete)
Bruschetta
med mozarella, cherrytomater og hjemmelaget pesto
Allergener: gluten (fler), melk, pinjekjerner
Cæsarsalat
med kylling, krutonger og revet parmesan
Allergener: egg, melk, gluten (fler), fisk, soya, sennep, sulfitt
Hjemmelaget pai
med spinat, fetaost og cherrytomat. Velg mellom spekeskinke eller røkelaks.
Serveres med ramsløksrømme og salat
Allergener: egg, melk, gluten (hvete), evt. fisk
Lampeland-sandwich
3 etasjer med kylling, aioli, bacon og fries
Allergener: egg, melk, gluten (hvete)