Skip to the content

Mandag 27. mars

Husets karbonader

med stekt løk, grønnsaker, tyttebær, brun saus og poteter

Kr 215,-

Tirsdag 28. mars

Kremet gryte

med storfe-kjøtt, grønnsaker, og hjemmelaget potetmos

Kr 215,-

Onsdag 29. mars

Koljekaker

med gulrotstuing, agurksalat, rømmesaus og poteter

Kr 205,-

Torsdag 30. mars

Komle

med salt svinebog eldhusrøkt gardspølse, rotmos, baconsmør og smør

Kr 215,-

Fredag 31. mars

Ferskt kjøtt

med sursøt løksaus, rotgrønnsaker med kål og poteter

Kr 215,-

Fersk suppe

Som suppe alene: kr 69,- // til hovedretten: kr 20,-(u/ brød)

Husets medisterkaker

med surkål, krydret rødkål, brun saus og poteter

Kr 215,-

Dagens Thairett

Kr 215,-

Lørdag 1. april

Marinert svinenakke

med salat og hjemmelaget potetmos

Kr 210,-

Lørdagsbiff

med grønnsaker, fløtegratinerte poteter eller pommes frites og peppersaus eller bearnaise saus.

Kr 295,-

Søndag 2. april

Bresert skinkestek

med surkål, grønnsaker, brun saus og poteter

Kr 205,-

Dampet laks

med agurksalat, gulrøtter, sandefjordsmør og poteter

Kr 215,-