Skip to the content

Mandag 3. november

Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny

Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet

med surkål, ertestuing, kålstuing, stekt løk, tyttebær, brun saus og poteter

(melk, gluten (hvete))

1 stk kr 220,- 2 stk kr 245,- 3 stk kr 275,-

Tirsdag 4. november

Dampede kålruletter

med grønnsaker, fløtesaus, tyttebær og kokt potet

(melk, gluten (hvete))

Kr 245,-

Onsdag 5. november

Grønnsaksfylt fiskerulade

med dampet brokkoli, gulrotstuing, hvitvinssaus og kokte poteter

(fisk, melk, gluten (bygg), skalldyr (i sausen))

kr 245,-

Torsdag 6. november

Komle

med salt svinebog, eldhusrøkt gardspølse, rotmos, baconsmør og kokte poteter

(melk, gluten (hvete, bygg). Gardspøle kan inneholde spor av melk, selleri, sennep)

kr 255,-

Fredag 7. november

Stekt flesk og duppe

med rotmos, duppe-saus og kokte poteter

(melk, gluten (hvete))

kr 255,-

Dagens Thai-rett

Green curry med kylling, grønnsaker og ris

(soya-gluten, fisk)

kr 249,-

Lørdag 8. november

Kjøttboller med fløtesaus

med kokte grønnsaker, tyttebær og poteter

(melk, gluten (hvete))

 

kr 245,-

Lørdagsbiff*

Indrefilet av okse med sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter eller pommes frites. Peppersaus eller bearnaise

(melk, egg, selleri)

 

* Flesberging - og dagens middag rabatter gjelder ikke lørdagsbiff!

kr 385,-

Søndag 9. november

Skinkestek

med dampede grønnsaker, surkål, tyttebær, brun saus og kokte poteter

(melk, gluten (hvete))

kr 255,-

Husets karbonader eller kjøttkaker fra 1-2-3-meny

Forsyn deg med 1, 2 eller 3 karbonader eller kjøttkaker med tilbehør fra buffet

med surkål, ertestuing, kålstuing, stekt løk, tyttebær, brun saus og poteter

(melk, gluten (hvete))

1 stk kr 220,- 2 stk kr 245,- 3 stk kr 275,-

Dampet laksefilet

med agurksalat, kokte gulrøtter, sandefjordsmør og kokte poteter

(fisk, melk, gluten (bygg))

kr 255,-