
Koldtbord
NOE FOR ENHVER SMAK
- Varme hjemmelagde karbonader med løk
- Lampelands egen roastbeef med hjemmelaget remulade, sylteagurk og rødløk
- Sitron- og rosmarinmarinert kyllingfilet
- Spekeskinke, tre typer spekepølse
- Ovnsbakt laks med sesamfrø
- Kaldrøkt laks i skiver
- Halve egg med reker og majones toppet med frisk dill
- Frisk grønn salat med blomkål, agurk og rødløk
- Tomatsalat med soltørket tomat, løk og hvitløk
- Kremet potetsalat
- Brokkolisalat med bacon og rosiner
- Pasta- og bønnesalat med feta og vårløk
- Eggerøre
- Rømmedressing, majones, aioli og basolikumpesto
- Fetaost og oliven
- Brød, foccacia , flatbrød og smør
Koldtbord kan bestilles til min. 20 personer.

Spekemat
RØMMEGRØT BESTILLES I TILLEGG
- Assortert spekemat - spekeskine, fenalår, tre typer spekepølse
- Brokkolisalat med bacon og rosiner
- Frisk grønn salat med blomkål, agurk og rødløk
- Tomatsalat med soltørket tomat, løk og hvitløk
- Fetaost og oliven
- Basilikumpesto
- Hjemmelaget kremet potetsalat
- Provensalsk potetsalat
- Eggerøre
- Oppskjært frisk frukt
- Rømme og tyttebærdressing
- Brød, focaccia, flatbrød og smør
Spekemat kan bestilles til min. 15 personer.

Tapas
INSPIRASJON FRA NORGE OG SPANIA
- Scampi marinert i chili, frisk ingefær og hvitløk
- Ostefylt røkelaksrullade på hjertesalat
- Urte- og sjallotløkmarinert roastbeef
- Lune kyllingspyd i persille- og sitronmarinade
- Lune hjemmelagde kjøttboller i hotellets tomatsaus
- Lune småpoteter med urter og flaksalt
- Spekeskinke og sesongens spekepølse
- Manchego - spansk fastost
- Brie med syltet aprikos
- Grønn asparges med pinjekjerner og parmesan, balsamic
- Pasta- og bønnesalat med feta og vårløk
- Salat med ruccola, tomat og mozzarella, olivenolje
- Ostefylte røde minipaprika
- Aioli, rød og grønn pesto
- Sorte og grønne oliven
- Foccacia
Tapas kan bestilles til min. 15 personer.