I hotellets à la carte-restaurant finnes en variert meny med både lunsj- og middagsretter.
Menyen er basert på sesongens råvarer og vi anbefaler gjerne viner tilpasset rettene.
Bord og meny må forhåndsbestilles på telefon 32 76 09 00.
Forretter
Varmrøkt laks
med sommersalat, frisk asparges og sitronhollandaise tilsmakt disjonsennep og dill
Allergener: egg, disjonsennep
Bruschetta
med cherrytomer, mozzarella, spekeskinke og basillikumspesto
Allergener: gluten (fler), melk, egg, pinjekjerner, sesamfrø
Hovedretter
Til alle retter kan man velge mellom kokte poteter, små urtepoteter eller pommes frites
Hjortefilet
med pastinakkpuré, sauterte grønnsaker, portvinsaus
Allergener: melk (i pastinakkpuréen)
Indrefilet av okse
med lettstekte grønnsaker, søtpotetpuré og syltet rødløk
Velg mellom
peppersaus // kremet soppsaus // béarnaisesaus
Allergener: melk (i søtpotetpuréen)
Allergener saus: melk // melk //egg, sulfitt
Béarnaisesausen er kaldrøkt og serveres lun
Hjemmelaget fylt schnitzel
med dampet gulrot, grønne erter, sitron, kapers og smør
Allergener: melk, gluten (fler), egg. sesamfrø
Ovnsbakt torskerygg
med jordskokkpuré, lettstekte grønne grønnsaker og smørsaus med kapers, smør
Allergener: fisk, melk
Stekt laks
med gulrot, agurksalat og sitronhollandaise tilsmakt disjonsennep og dill
Allergener: fisk, egg, sennep
Tagliatelle
med kremet urtesaus, cherrytomater og ruccola
Velg mellom kyllingfilet eller vegetarisk falafel
Allergener: egg, gluten (hvete), melk, pinjekjerner
I falafel: gluten (hvete), selleri
Kyllingwok
med kyllingfilet, friske grønnsaker, eggnudler og hjemmelaget woksaus
Allergener: bløtdyr, egg, gluten (hvete), melk, soya
Burgere
Lampelands beste beef burger
på smørstekt landbrød.
Serveres med chilimajones, ost og bacon, pommes frites
Allergener: Egg, gluten (fler), sennep, melk, sesamfrø
Hjemmelaget viltburger
på smørstekt landbrød
Serveres med hjemmelaget dressing, stekt bacon og sopp, stekte poteter
Allergener: Egg, gluten (fler), melk, sennep, sesamfrø
Desserter
Bakt sjokolademousse
med pisket lime crème fraîche, friske bringebær
og kandiserte hasselnøtter
Allergener: melk, sitrus, egg, nøtter
Crème brûlée
med friske bær og kaffekrem
Allergener: melk, egg
Hjemmelaget karamellpudding
med Hildes himmelske karamellsaus og krem
Allergener: egg, melk
Småretter
Karbonadesmørbrød
med løk eller egg
Allergener: melk, gluten (fler)
Blings
med brie, bacon og ripsgele
Allergener: melk, gluten (fler)
Rekesmørbrød
med majones og egg
Allergener: egg, gluten (fler), sennep, skalldyr, sesamfrø
Omelett
med ost og skinke. Serveres med frisk salat og brød
Allergener: melk, gluten (fler), egg, sesamfrø
Bruschetta
med mozzarella, cherrytomater, spekeskinke og hjemmelaget pesto
Allergener: gluten (fler), melk, egg, pinjekjerner, sesamfrø
Cæsarsalat
med kylling, krutonger og revet parmesan
Allergener: egg, melk, fisk, sennep, gluten (fler), sulfitt, sesamfrø
Hjemmelaget pai
med spinat, fetaost og cherrytomat
Velg mellom spekeskinke eller røkelaks
Serveres med ramsløkrømme og salat
Allergener: melk, gluten (hvete), egg, (fisk)
Lampeland-sandwich
3 etasjer med kylling, aioli, bacon og fries
Allergener: egg, gluten (hvete)