Skiopphold i vinterferien

Skiopphold på Lampeland Hotell med ekte vinteropplevelser! Vi tilbyr overnatting i komfortable værelser. Ta kontakt med bookingavdelingen for et spesielt gunstig vinterferietilbud!

Skiopphold i vinter - vi tilbyr overnatting i komfortable værelser!
Vår a la carte restaurant byr på en rikholdig meny med spennende retter. I kaféen finnes et variert bespisningstilbud med lunsj og middagsretter. Vi har også pizzaservering!

 

Slapp av i våre salonger på kveldstid med brettspill, kortspill og et slag biljard.

 

Ta kontakt med vår bookingavdeling på telefon 32 76 09 00 eller booking@lampeland.no for å få et spesielt gunstig vinterferietilbud!

 

Stevningsmogen Fritidspark ligger 5 minutters gange fra hotellet med med langrennsløype på stadion og lysløype i kupert terreng på 2, 3 og 6 km. Det finnes også skileik- og akeområder med hoppbakke i terrenget.


Fagerfjell Skisenter byr på vinteraktiviteter for hele familien. Fagerfjell på Blefjell Nord er også et flott utgangspunkt for langrennsturer med oppkjørte løyper. Les mer om priser og åpningstider på Fagerfjell Skisenter.

Løypeinformasjon på Blefjell

Blefjellheisen på Søndre Blefjell - det hyggelige familieskisenteret med skikro og skiutleie!

Strutåsen Fjellstue er en hyggelig møteplass for skiturister på Blefjell som ønsker en rast i solveggen. Her er det vakker utsikt over både Blefjell, Knuten og Gaustadtoppen.