Firmaarrangement

På Lampeland Hotell legger vi til rette for både formelle og uformelle arrangementer. Vi lager en ramme rundt arrangementet som passer for dere. Hos oss kan dere også få "et helt hotell for dere selv" hvis det er ønskelig.

På hotellet
I hotellets spisesal dekker vi gjerne festbord og serverer festmiddag med 3 eller 4 retter. Er det ønskelig med ytterligere retter - så spør oss og vi kommer med forslag! Menyer basert på kortreiste og lokale råvarer er et av hotellets fokusområder, og noe vi serverer med stolthet, glede og entusiasme.

Ved ønske om et mer uformelt preg på middagen, så kan vi også servere mat fra buffet.

På Jørnsplassen
Kun 20 minutters gangavstand fra hotellet ligger Jørnsplassen. 
I skogområdet rundt Jørnsplassen arrangerer vi ulike typer aktiviteter, vi tilpasser aktiviteter etter deres ønsker. Vi serverer gjerne et godt måltid, f.eks saftige kjøttstykker grillet på den store utegrillen eller spekematbuffet anrettet på stabburet. Den store grillhytta på Jørnsplassen rommer inntil 50 personer og vi kan gjerne servere retter som viltgryte og jegersuppe.

Julebord på nyåret
Vi legger til rette for en hyggelig sammenkomst for dine kolleger på nyåret. Idylliske Jørnsplassen er en fin ramme rundt samlingen. 
Vi og våre samarbeidspartnere tilrettelegger gjerne for sosiale og uformelle aktiviteter. Vi skreddersyr et opplegg tilpasset deres gruppe! 
Les mer om aktiviteter her >>