Skip to the content

Mandag 22. april

Husets kjøttkaker

med kålstuing, brun saus og poteter

(melk, gluten (hvete))

Kr 220,-

Tirsdag 23. april

Fylt kalkunfilet med camembert

med red curry med søtpotet, grønnsaker og ris

(melk, selleri)

kr 225,-

Onsdag 24. april

Stekt sei

med løk, råkostsalat, gulrøtter, brunet smør og poteter

(fisk, melk, gluten(hvete))

 

 

kr 220,-

Torsdag 25. april

Komle

med salt svinebog, eldhusrøkt gardspølse, rotmos, baconsmør og poteter

(melk, gluten (hvete, bygg))

Kr 235,-

Fredag 26. april

Ferskt kjøtt

med sursøt løksaus, dampede rotgrønnsaker med kål og poteter

(melk, selleri)

Kr 235,-

Fersk suppe

med flatbrød, brød eller rundstykke

(Selleri, gluten(flere i brød/flatbrød), sesam)

Som suppe aleine m/brød: Kr 69,- // Til hovedretten: Kr 20,-(uten brød)

Dagens Thairett

Kylling med cashewnøtter, friske grønnsaker, ris og salatbuffet

(nøtter(cashew), soya, gluten(hvete), bløtdyr)

Kr 229,-

Lørdag 27. april

Østeninspirert kremet kyllinggryte

med salatbuffet og ris

(melk, selleri, fisk, soya)

Kr 220,-

Lørdagsbiff

med sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter, eller pommes frites, peppersaus eller béarnaisesaus

(melk, egg, selleri)

(*Flesberging, pensjonistrabatt, take-away-pris og dagens middag rabattkort gjelder ikke Lørdagsbiff)

Kr 345,-*

Pizzabuffet kl 12.00 - 15.30

Lørdag er det lokalmarked i parken(se Levende Lampeland sitt event på Facebook) og pizzabuffet i Spiseriet! 

Kr 195,- for voksen // Kr 95,- for barn

Søndag 28. april

Kalvestek

med grønnsaker, tyttebær, fløtesaus og poteter

(melk, gluten(hvete))

Kr 239,-

Dampet laks

med agurksalat, gulrøtter, sandefjordsmør og poteter

(fisk, melk)

Kr 239,-