Julebord - trygg førjulshygge

Førjulstiden på Lampeland Hotell blir i år litt annerledes enn den pleier å være. Når det ikke er forsvarlig med julebord med felles buffet og dans, så hjelper vi deg i år med å arrangere en førjulsfeiring som er trygg og i tråd med myndighetenes anbefalinger.

Trygg førjulshygge
I flere år har vi skapt julestemning for bedrifter, foreninger og private lag. Vi gleder oss hvert år til å kunne invitere våre julebordgjester til ekte førjulshygge på et julepyntet hotell med tradisjon for god og hjemmelaget mat. Hos oss er dere i trygge hender!

Julebord i helgen 
Fredag og lørdag i hele førjulstiden legger vi til rette for et julebord som er trygt for din gruppe. Dere bestiller en treretters meny og vi inkluderer avskjermet selskapslokale i prisen. Opplegg skreddersys gjerne med underholdning og aktiviteter, eller kombiner førjulshyggen med et faglig opplegg. Ta kontakt for informasjon om vår underholdningsmeny.

Julemiddag i uken
Mandag til torsdag serverer vi julemiddag. 
Forhåndsbestill fra vår velsmakende julemeny. Antall retter bestemmer dere selv. Barn til og med 12 år kan bestille fra egen barnemeny. Oppdekk etter gjeldende retningslinjer.

Julelunsj
Mandag til fredag tilbyr vi hyggelige matopplevelser på dagtid. Forhåndsbestill fra vår lunsjmeny. Vi tilrettelegger gjerne for servering i eget lokale. Kombiner et godt julemåltid med møte eller samling i et møtelokale med god avstand.

Familiehygge på søndag
Søndager i førjulstiden serverer vi julemiddag til hele familien. Forhåndsbestill fra vår velsmakende julemeny. Antall retter bestemmer dere selv. Barn til og med 12 år kan bestille fra egen barnemeny. Oppdekk etter gjeldende retningslinjer. Les mer om familiehygge på søndager her >

 

Se vår julemeny og priser her >

Bordbestilling og forhåndsbestilling av meny på
telefon 32 76 09 00 eller booking@lampeland.no 

 

Aktiviteter og underholdning 
Vi skreddersyr gjerne aktiviteter og underholdning.
Ta kontakt med oss for forespørsel og priser.


▪ Kulturelt innslag med Gro Brattås Borge
▪ Stand-up med Jan-André Olsen
▪ Inspirerende foredrag med Atle Haglund
▪ Fengende musikk og allsang med trubadur
▪ Stemningsskapende musikk med Øyvind Kristoffersen
▪ Hyggestund rundt bålet med servering av gløgg
▪ Ølsmaking av lokalt øl fra Rollag