Julebord

I flere år har vi skapt julestemning for bedrifter, foreninger og private lag. Vi gleder oss hvert år til å kunne invitere våre julebordgjester til ekte førjulshygge på et julepyntet hotell med tradisjon for rikt utvalg av god, hjemmelaget mat.

Julebordsesongen 2018 starter fredag 23. november og det arrangeres julebord med dans på Lampeland Hotell hver fredag og lørdag frem til jul. Årets Sentrumsjulebord arrangeres 14. desember.

Ekte førjulshygge
Vårt julebord er tuftet på tradisjoner, og er kjent for å være et ekte norsk julebord med rikt utvalg selv for den kresne gane.

Julebord med dans hver fredag og lørdag
Hver fredag og lørdag fra 23. november dekker vi vår velfylte buffet med alt du kan forestille deg av tradisjonell norsk julemat. 

Vi serverer hjemmelagde spesialiteter fra vårt eget kjøkken og nærområde, blant annet rakfisk fra Hardangervidda, elgrull, gravet vilt og hjemmebakt flatbrød. 

Dessertbordet bugner av juledesserter, kaker og søte fristelser. Her finner man hjemmebakte småkaker, kling og hjemmelaget konfekt. 

Etter middag er det god stemning og levende musikk alle kvelder, i tillegg spiller en DJ fredag 23. november, lørdag 24. november og lørdag 15. desember. 

Vennejulebord 
Inviter gode venner på julebord hos oss en fredag eller lørdag i den koselige førjulstiden. Nyt en avslappende kveld med god mat og godt drikke på vårt julepyntede hotell. Vi har gode priser på overnatting. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på julebord for vennegjengen. 

Populært familiejulebord
Les mer om familiejulebord her >>

Midtuke i førjulstiden
Kombiner gjerne førjulshygge med faglig opplegg. Mandag til torsdag serverer vi julelunsj og julemiddag i alle varianter.